תופעה בחודש האחרון….

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/07/2023 | 16:32 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 26 בחודש האחרון אני מרגיש שהפין לא רפוי לגמרי במהלך היום.. דבר מציק מאוד מרגיש יותר את האיבר בהליכה/ישיבה תחושה שכאילו הוא עומד להזדקף כל רגע ..רציתי לשאול מה ניתן לעשות עם זה? למה זה יכול להיות קשור? והאם חייב לשפוך כל יום כדי להרגיע את האיזור שלא יווצר לחץ באיזור.. חשוב לציין לא מדובר בזקפות ספונטניות אלא בפין במצב רפוי שהוא מעט קשיח ומתארך(כמו בשלבים הראשוניים לפני זקפה מקסימום עד לקו אופקי ממש כמו בזמן מתן צואה/שתן..מצריך ממני הרבה פעמים ללכת לשירותים להוריד מכנס ולחכות דקה/שתיים עד שיירד לגמרי וחוזר חלילה..

השאלה היא לא בתחום הפורום שעניינו מחלות סרטן של המערכת האורולוגית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית