הטלת שתן במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/06/2023 | 21:51 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 42, נוטל טסטומקס 50 מ"ג עקב מחסור בטסטוסטרון. בשנים האחרונות אני סובל מזרם חלש בשתן וקושי להתרוקן (מרגיש שכבר לא יוצא לי פיפי אבל השלפוחית לא התרוקנה), מה שגורם לי לצורך ללכת לשירותים באופן תדיר יחסית. בלילה, גם שאני לא שותה הרבה במהלך היום והערב, אני תמיד מתעורר באמצע הלילה עם שלפוחית לוחצת, מה שמקשה עליי להירדם לאחר מכן. עשיתי בדיקת PSA שיצאה תקינה, יש לי חשד שהגורם לנושא הוא הטסטומקס כי שעשיתי הפסקה חודש הנושא השתפר אך חזרו לי הבעיות של חוסר בטסטוסטרון. אשמח לשמוע המלצות איך אפשר לטפל בנושא.

שלום רונן, צריך לבדוק אם יש לך חסימה של מוצא השלפוחית שיכולה לנבוע מהגדלת ערמונית או היצרות בשופכה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית