תופעת לוואי אחרי ניתוח TRUP

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/06/2023 | 23:41 | מאת: trup

שלום. עברתי ניתוח TRUP לפני כמעט חודש. כשבוע אחרי הניתוח התחלתי להרגיש כאבים באזור הרקטום פנימה. בדיקה פרוקטולוגית מקיפה לא הראתה שום ממצא. כיום כמעט חודש עדין יש נזילות דם וכאבים שנמשכים ללא הפסקה - חי על משכי כאבים. באם יתכן שבמהלך הניתוח הייתה בגיעה עצבית? מה ניתן לעשות לגבי הכאבים? .

שלום. מאיפה יש "נזילות דם"? בשתן או ברקטום? יכול להיות שאתה צריך לעבור הדמיה של האגן - CT או MRI כדי לברר את מקור הכאבים.

25/06/2023 | 13:41 | מאת: big

טיפטופי הדם מהשתן

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית