אדמומיות בקצה הפין - לא עוברת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/05/2023 | 21:52 | מאת: אדמומיות בקצה בפין

שלום רב מזה מספר חודשים יש לי אדמומיות בקצה הפין מין פריחה שלא עוברת. מרבית הזמן אני לא מרגיש שום גירוי ורק לעיתים רחוקות מרגיש גירוי מהאיזור. יש לציין שאין לי הפרשות או צריבה . בנוסף ערכתי בדיקות דם שהראו שהכל תקין. . אני מודע לך שלצורך בדיקת מחלות מין צריך בדיקה ממוקדת לזיהוי המחלה אך במידה והיה זיהום חיידקי ( כלמידיה / זיבה וכו ) היתה סטייה כלשהיא בממדדי הכדוריות דם ומדדים אחרים שמראה על דלקת / זיהום (באופן כללי) יש לציין לקחתי זינט ( 6מכדורים ) ואף לאחר מכן דוקסלין במשך שבוע בגלל שלא היה שיפור. בנוסף מספר משחות שונות .. יש לציין שיש לי עור רגיש וסובל באלרגיות לפרקים . אשמח לקבל ייעוץ תודה

שלום. השאלה לא בנושא הפורום. אני ממליץ לך לגשת להיבדק ע"י רופא למחלות עור ומחלות מין.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית