פרקטיקה נכונה מקצועית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

22/05/2023 | 19:38 | מאת: שמואל

כל כמה זמן צריך mri במידה והיה ממצא חשוד ולא ביצעו ביופסיה. האם הmri הוא האמצעי היחיד להשוואה עם הקודם, או שיש פתרון אחר. הקופה לא מאשרת mri חוזר גם אחרי שנתיים. איפה ניתן לעשות זאת בארץ או בחו"ל.

שלום שמואל. אין במקרה כזה קווים מנחים רשמיים. אם היה נגע חשוד שלא נדגם בביופסיה, אני ממליץ לחזור על MRI ערמונית כעבור שנה. לא נתקלתי בסירוב של הקופה במטופלים שלי. MRI פרטי זה מאוד קל, אם אתה מוכן לשלם - פשוט היכן שיש MRI.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית