מחסור בתרופה Duodart

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/04/2023 | 18:31 | מאת: ‪[email protected]

שלום ד ר.אני מטופל דלך בבית חולים איכילוב.מטופל בדוודרט 5 דנים.בזמן האחרון אי אפשר להשיג התרופה ולא התרופה מקבילה ארמוניה. נקבע לי ביקורנאלך ב 23.5.23 מה לעשות בינתים.? בתודה מראש יורם גולדשטיין ת.ז 12460697 טל 0542325101 [email protected]

דואודרט מורכב משתי תרופות: טמסולין ודוטסטרייד. אפשר בינתיים לקחת את שתי התרופות בנפרד במקום את הדואודרט.

23/05/2023 | 13:27 | מאת: חיים שריד

א) האם אפשר לקחת את שתי המרכיבים: טמסולין + דוטסטרייד במקום. ב) ואם כן, צריכים לקחת אותם ביחד, ואם הן באות בצורה קפסולות כמו הדואודרט. תודה מראש.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית