חוסר תחושה ודחף לתת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

19/04/2023 | 21:50 | מאת: דני

שלום דוקטור בן 30 סובל מיזה כמה שנים משלפוחית רגיזה והתעוררות בלילה לאחרונה השתמשתי בקוקאין וזה החמיר את הבעיה לא מרגיש כמעט את הדחף והתחושה לתת שתן ויוצא שתן בכמות קטנה יותר האם זה בלתי הפיך

שלום דני. זה לא נושא הפורום. אני ממליץ לפנות לאורולוג שמומחה לתפקוד השלפוחית ולהפרעות השתנה תפקודיות.

03/06/2023 | 23:02 | מאת: אני

אפשר לקבל בבקשה שמות של אורולוג שמומחה לתפקוד השלפוחית ? זה היה עוזר גם לי מאד אבל אין לי מוסג למי לפנות אני במרכז הארץ.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית