הקשר בין הנגעים השונים הסבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/02/2023 | 09:42 | מאת: אברהם

יש לי סדרה של אבחנות בגןף,שלכאורה אין קשר בינהם, אבל אני חושש שזה בכל זאת בעייתי. ב2000 אדנומה במעי גס. ב2010 נודלים בבלוטת התריס בניקור קלואידי לא סרטני, 2013 נגעים בראןת שלא גדלו. ללא ביופסיה. ב2020, נגע בערמונית, אורולוג אמר שעדיף לחכות עם טיפול כי אין סימנים וקושי בפועל. ב2022, נגע בין הכבד לכיס מרה, רוצים לברר, דבר חדש שלא היה. אני רצוף ברורים,ללא אינטגרציה, ככה אני חושב. יכול להיות שמתרחש משהו ולא מזהים את המרור וזה בעצם סרטן גרורתי? רציתי לבקש pet ct אין עם מי ועל מה לדבר. זה מטריד, מאיפה לגשת לזה, אודה על כל עזרה בהתקדמות חכמה באבחון אודה על כל הכוונה איך להתקדם .בן 57, בלי מחלות רקע קשות. אבא סרטן ערמונית 6גליסון.10 אחוז10, אמא נפטרה מסרטן דרכי מרה וכבד.

שלום אברהם. קשה לי לעזור לך בהסבר על אבחנות שלא קשורות לאורולוגיה. אני יכול להגיד שאני מבין מדבריך שעברת ביופסיות והנגעים שנדגמו אינם סרטניים. לדעתי, זה מקור לתחושת רוגע.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית