בעיות עקב אירוע עצירת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

20/02/2023 | 00:23 | מאת: עצירת שתן

שלום רב, האם יש קשר בין קטטר קבוע ועצירות? אני עם קטטר כבר חודשיים ולאחרונה יש לי נטיה לעצירות ... שאלה שניה: כדי לעבור ניתוח צריך להפסיק אליקויס למספר ימים איך נתן למנוע שתף דם במוח אם בכלל, כאשר מפסיקים מדלל דם? מצב מפחד ומקשה לקבל החלטה ..

שלום. יכול להיות קשר בין קטטר, אצירת שתן ועצירות. לגבי הפסקת האליקוויס, כדאי לך להתייעץ עם הנוירולוג שלך כדי להבין מה באמת הסיכון לשבץ מוחי בהפסקת אליקוויס לשבוע-שבועיים ולפי זה לעשות את השיקול.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית