כאבים באשך ימין ודופלר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

08/02/2023 | 22:16 | מאת: אורי

שלום רב, יש לי מזה הרבה זמן כאבים באיזור אשך ימין, יש לי נפיחות באיזור של הצינור זרע. הלכתי לאורולוג והוא נתן לי לעשות דופלר. עשיתי דופלר והתוצאה הייתה: אשכים בגודל ומרקם תקינים. בבדיקת דופלר - זרימת דם תקינה באשכים. אפידידימיסים - בגודל ומרקם תקינים. ליד ראש האפידידימיס הימני הודגמה ציסטה 4.0 ס"מ. אין עדות לווריקוצלה מהותי. רציתי לדעת מה זה הציסטה הזאת והאם זה מה שיכול לגרום לי לכאבים? זה מסוכן? תודה, אורי

ציסטה באפידידימיס היא ממצא שכיח. זה לא מסוכן ונדיר שגורם לכאבים.

09/02/2023 | 18:56 | מאת: אורי

תודה על המענה. אז מה יכול לגרום לכאבים באיזור של האשכים אם זה לא זה? אין לי תסביב האשך ואין לי וריצוקלה לפי בדיקה של אורולוג, ואין לי בקע לפי בדיקות וצילום שעשיתי לזה.

כאב עצבי או כאב ממקור שריר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית