תוצאות MRI ערמונית 1.5T עם סליל גוף מרובה ערוציםערוצים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

16/01/2023 | 12:46 | מאת: YURI

שלום רב תוצאות הבדיקה: 1. BPH 2.קשרית PI-RADS 3 פריפרלית משמאל 3.ללא פתולוגיה של הקופסית או לימפאדנופתיה אגנית. 4. נפח 27 סמ"ק בן 73 הרופא הפנה אותי לבדיקת פיוז'ן. שאלתי, האם מומלץ לבצע את בדיקת הדם בארה"ב באמצעות ISOPSA ע"מ לא להכנס ישר לתהליך הביופסיה וללא בדיקה נוספת ואם בכלל יש צורך בתהליך הביופסיה כרגע לפחות? תודה מראש

16/01/2023 | 13:17 | מאת: YURI

נראה לי שנפח הערמונית שגוי ? אם המידות הן: 37X55X35 מ"מ תודה

בדיקת ה-isoPSA לא נבדקה באוכלוסיה של מטופלים שיש להם נגע חשוד לסרטן ערמונית ב-MRI, לכן אני לא יודע עד כמה תשובת בדיקה כזאת יכולה להעריך במדוייק את הסיכון לסרטן ערמונית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית