מה ההמלצות לגבר בנושא זה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

14/01/2023 | 13:33 | מאת: ארנון

קראתי מחקרים שככל שיש יותר פליטת זרע הבנאדם בעל סיכויים נמוכים לסרטן ערמונחת. הטוסטסטרון הגבוה משפיע על סיכויים להתפתחות סרטן ערמונית? הצטברות נוזל זרע משפיעה על עליית רמת הטוסטסטרון? אז ההגיון זה שככל שמוציאים יותר זרע בשפיכה יורדת הצטברות טוסטסטרון. מצד שני ככל שמוציאים יותר זרע עולה ההרמון? וגם עולה רמת הפי.אס.איי? כגבר בן 60, מה ניתן להבין מכל ההסברים בנושא, פעילות מינית. איזה תדירות שפיכה מומלצת ? בברכה.

המחקר בדק פעילות מינית בגברים בגילאים 20 עד 40, כך שבגיל 60, אתה יכול להמשיך ליהנות ממין אבל לא בטוח שזה מונע סרטן ערמונית. המחקר לא בדק מה הסיבה שפעילות מינית בגיל צעיר מפחיתה את השכיחות לסרטן ערמונית בגיל יותר מבוגר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית