חשש לערמונית מוגדלת וסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

07/01/2023 | 22:51 | מאת: רון

ד"ר שלום, אני בן 40 ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כבר תקופה ארוכה יחסית בנושא השתן. יש לי זרם מאוד חלש ותחושה של חוסר התרוקנות, אני צריך כל איזה שעה-שעתיים ללכת לשירותים ויוצא לי כמויות קטנות מאוד של שתן. בנוסף כמעט כל לילה אני מתעורר לשירותים כי לוחצת לי השלפוחית. אני נוטל כבר מספר שנים טסטומקס 50 מ"ג, וקראתי רק לאחרונה בעלון שיש לזה השפעה על בעיות שתן שאולי נגרמים עקב הגדלה של הערמונית. האם ידוע לך אם יש קשר לדבר ואם עליי להפסיק בכדי שזה יעבור או שמדובר במצב שהינו כבר בלתי הפיך?

לא הייתי ממליץ להפסיק את התרופה על דעת עצמך. כדאי לפנות לאורולוג לבדוק את הסמפטומים ואולי לנסות טיפול תרופתי שיעזור לך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית