חוות דעת רפואית לביטוח לאומי בתחום האורולוגי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/01/2023 | 16:38 | מאת: אלי

שלום אני זקוק לרופא אורולוג שיכתוב לי חוות דעת רפואית לוועדה שיש לי בביטוח לאומי בנושא אורולוגי / אי נקיטת שתן אחרי אירוע מוחי. יש לי תיק רפואי מסודר כולל בדיקה אורודינמית תומכת מבית החולים קפלן. תודה למסייעים.

אני מציע לך לפנות לאורולוג שיש לו ניסיון בכתיבת חוות דעת כאלה (לביטוח לאומי, לבית משפט וכדומה). בהצלחה.

05/01/2023 | 15:00 | מאת: אלי שחר

דר' קרן, אתה צודק ולכן שאלתי בפורום האם יש רופא אורולוג שכותב חוו"ד לביטוח לאומי. אם אתה עושה זאת או מכיר רופא אורולוג מתאים... אשמח לקבל את פרטיו. תודה מראש.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית