היצרות שופכה לאחר שטיפות bcg

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

20/11/2022 | 19:25 | מאת: עודד

שלום רב, לפני כחצי שנה הוציאו לי גידול סרטני משלפוחית השתן. עברתי 6 שטיפות bcg, אני ממתין לבדיקת ציסטוסקופיה. בשבוע האחרון יש לי כאבים בפין, דקירות וכאב, ואני נותן שתן כל שעה, זרם חלש כמות רגילה. תרבית ושתן כללי תקינים. אולטרסאונד בטן כליות וכו תקינים. האם זאת יכולה להיות היצרות שופכה?איך מאתרים וכו? תודה רבה

בין השאר בציסטוסקופיה ניתן לראות גם היצורת בשופכה וגם חזרה של גידול בשלפוחית. נראה שבמקרה שלך, זו הבדיקה שכדאי לעשות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית