צריבה וכאב בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/11/2022 | 16:06 | מאת: יפית

שלום דוקטור, אני בת 29, מקיימת יחסים, לא עברתי ניתוחים/לידות, לא לוקחת גלולות, מצב בריאותי תקין. מזה שנה וחצי אני סובלת בכאבים (צריבה, קושי במתן שתן, כמו קקטוס בפתח הנרתיק) שבאים וחולפים בשלפוחית השתן, הייתי אצל פרופסורים לעריה ולדן, לאחר מספר טיפולים ללא הצלחה הפנו אותי לאורוגניקולוגיה. אני סובלת מקושי להחזיק שתן-חייבת דחוף לגשת לשירותים, כאבים של לחץ כשאני מחזיקה שתן. בזמן צריבה יש קושי לתת שתן, כל פעם יוצא מעט ומלווה בכאב. בנוסף אני ניגשת לשירותים לתת שתן הרבה פעמים במהלך היום (לפעמים 5 דקות אחרי שוב יש שתן) אני מיואשת, הכאבים מגיעים ללא התראה ונעלמים אחר מספר שעות כלא היה. בבדיקות שתן היו פעמים שנמצאו חיידקי אי קולי ויש פעמים שהתרבית בסדר. לקחתי הרבה אנטיביוטיקות וזריקת אנטיביוטיקה-אין שינוי. אשמח לעזרה כי אני אבודה וכאובה. תודה רבה יפית

שלום, זו לא שאלה לנושא הפורום הזה. ממליץ לפנות לאורולוג שמומחה לתפקוד שלפוחית / ציסטיטיס כרונית-אינטרסטיציאלית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית