גוש באשך שמאל או לא ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/10/2022 | 02:31 | מאת: גוש באשך ?

היי שלום אני בן 16 מהמרכז בכיתה י"א כבר מהחופש הגדול שבין כיתה ח לט הבחנתי בגוש באשך שמאל שלי בחלק העליון ולמעשה עד עכשיו הוא נמצא שם במהלך התקופה הרבה הגוש לא גדל או קטן נשאר בגודל קטן ( חצי ציפורן אגודל) ומרקמו וצורתו לא השתנו כלל . אני אני עדיין עושה ספורט ומרגיש טוב אבל אני עדיין חושש האם יש לי סרטן למרות שאיני מבחין בתסמינים של סרטן בנוסף אשך שמאל מרגיש מעט גדול מימין ובשני צידי שק האשכים אני מרגיש כמו שקי תולעים שאני מרגיש במישוש שק האשכים ולא ניתן לראות את זה כלפי חוץ ניתן להרגיש רק במישוש , הבנתי שבלוטות לימפה הן אחד מהתסמינים היו לי כמה בלוטות שהתנפחו בעקבות חיסון לקורונה ממש באותו יום שהתחסנתי ושמעתי שזה אחד התסמינים של החיסון האם מהמידע שהצגתי ניתן לנסות להסיק מה יש לי גם בלי בדיקה או לפחות לנסות לשער תודה אשמח לתשובה מפורטת למייל .

שלום. בלי בדיקה גופנית אי אפשר להסיק שום מסקנה לגבי מה שאתה מתאר. כיוון שכל מה שצריך לעשות זה לגשת לאורולוג ולהיבדק (בדיקה פשוטה ולא כואבת), אני מאוד ממליץ שתעשה זאת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית