תוצאת בדיקת טטוסטרון כללי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/09/2022 | 22:46 | מאת: אני

יצא לי בבדיקה 7.78 שהתחום התחתון בכללית הוא 6 והעליון 25 האם זה מעיד שאני צריך לקחת תוסף טטוסטרון?

25/09/2022 | 12:04 | מאת: מישהו

מנסיון אישי לי היה בדיוק אותו מקרה, זה קורה בעיקר ב50 פלוס יש ירידה באנרגיה. תבדוק את תפקוד בלוטת התריס, ותקח בחשבון שהעלאת רמת הטסטוסטרון עם ג'ל או זריקה מעלה סיכון לסרטן הערמונית בגדול. זה במפורש לא שווה את הסיכון. כי לסרטן ערמונית כל הטיפולים זוועתיים. גם שאין גרורות. מה שכן אם יש ירידה תפקוד במצב רוח, תנסה לקחת תוספים במינון נמוך. יש מולטי ויטמין לגבר של אלטמן עם מעט גינסנג קוראיני, 40 מג, תקח בהתחלה כדור ליום בלבד אם זה עובד אחרי כמה שבוכות תרד לחצי כדור ביום ותתיצב על רבע כדור כלומר 10 מג בלבד. גינסנג מעלה טוסטוסטרון, אבל החכמה להזהר בכמות, ולהתיצב על ממש מינמום שמשפר את מצב הרוח.לא יותר. יש תוסף נוסף. מורינגה, זה ממש מעלה את האנרגיה ומעט את הטוסטסטרון. זה עבד אצלי תתיעץ כמובן עם מומחה לפני השימוש בהתאם למצבך הבריאותי. בכל מקרה לדעתי לא כדאי לקחת שום תוסף טוסטסטרון. כי כשיש בעיות בערמונית אחר כך נותנים כדורים להוריד אותו בכוח . לדעתי לגוף חוכמה עצמית, שמוריד את הטסטוסטרון כדי למנוע תהליכים מסוימים בגוף זה איזון שהגוף מבצע בעצמו .כמו התפתחות סרטן ערמונית למשל.

אם הטסטוסטרון תקין, אין התוויה לטיפול בתחילפי טסטוסטרון.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית