לאחר mri ותשובת psa גבוהה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/08/2022 | 15:55 | מאת: שי

בmri קשרית פרפירלית מימין4ס"מ,דסטרקציה פתולוגית. עוברת האדרה 4skscore-8.7 PSA-8.18.אין עדות לבלוטות לימפה מוגדלות. ברקע לימפומה פולקולרית לאחר טיפול ברמיסיה. דעתך

שלום שי. בפענוח הרדיולוג המפענח כותב מה דרגת החשד לסרטן ערמונית במושג שנקרא PIRADS. למרות שלא כתבת מה ה-PIRADS, לפי המאפיינים המתוארים נשמע שמדובר בממצא חשוד לסרטן ערמונית ולכן כדאי להתקדם ולעשות ביופסיית ערמונית בשיטת MRI fusion.

05/09/2022 | 09:59 | מאת: שי

תודה רבה ואכן תואמה ביופסיה פיוזן...ה PIRADS היה 4. ושוב תודה

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית