תוצאה בדיקה פתולוגית על פי בקשתך לאחר 12 שנה ניתוח רדיקאלי של הערמוני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/08/2022 | 13:03 | מאת: אמיר

שלום לך מצורף מאקרו 4 בלוטות לימפה שומניות בקוטר עד 1 סמ. 3 בלוטות לימפה שומניות בקוטר עד 1.5סמ. ערמונית כולל שלפוחיות וחבל הזרע במשקל 46 גר. מיקרו.four reactive lymph nods.no tumor seen. three reactive lymph nods.no tumor seen. prostatic adenocarcinoma.gleasons scoore7[3+4]. tumor involves right and left lobes of prostate.few foci of perineural invasion found. no capsular or extracapsular invasion seen. specimen margins[apex.bladder.neck and circmferenital margins]. ara free of tumor. seminal vesicles ajd vasa deferantia[right and left] are free of tumor. תודה ולכן מה מצבי האונקולוגי כפי שכבתי קודם פסא לפני הניתוח 5.6.מזה כעשר שנים קטן0.014. תודה

שלום אמיר. בנתונים האלה סיכויי ההישרדות שלך הם מאוד גבוהים. כלומר הסיכוי שלך למות מסרטן ערמונית הוא מאוד נמוך (קרוב ל-0).

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית