מצבי האונקולוגי לאחר 12 שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

28/07/2022 | 17:36 | מאת: אמיר

בן 67.ללא מחלות רקע לב או סכרת או יתר לחץ דם. לא מעשן. עושה הליכה 5-6 פעמים בשבוע כ 55 דקות כל פעם. לפני 12 שנה עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית בגלל סרטן ממוקד פסא לפני הניתוח 5.6.לאחר כשנה בגלל כישלון ביוכמי עברתי 33 הקרנות. מאז מצבי יציב פסא קטן 0.014.מאז סובל מבעיות זקפה נוטל כדורי תרים לפני מגע מיני. מבקש לדעת מה סיכוי ההישרדות במקרים אלה ואם ניתן לעזר בדברים אחרים מלבד תרופות כמו משחות או ספרי אם קיים דבר כזה. והאם גלי הלם יכולים לעזור במקרה שלי. תודה

שלום אמיר. כדי לדעת סיכויי הישרדות צריך עוד פרטים לגבי הפתולוגיה של הסרטן כפי שאובחנה לאחר הניתוח שעברת. עם זאת, ברוב המקרים, הסיכוי לא למות מסרטן ערמונית לאחר טיפול הוא מעל 90%. לגבי השאלות שנוגעות לתפקוד מיני, אתה צריך לפנות לרופא שמטפל בבעיות של התפקוד המיני.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית