קרישי דם במתן שתן עד כדי חסימה לפעמים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

08/06/2022 | 13:53 | מאת: חיים

לפני מספר שנים עברתי ניתוח להורדת הערמונית כריתה רדיקלית . שנה אחרי הניתוח התחיל לטפס ה PSA ועברתי הקרנות ממוקדות גם לאגן ולאיזור שהיה הערמונית . והיום התחלתי לקבל חסימה של קרישי דם שיוצאים מהשלפוחית וגורמים לי לחסימה עד כדי הגעה למיון ולהכניס קטטר . כל הבדיקות מראות תקינות ונעשו בבית חולים רמבמם . צאסקופיה פלוס תפקודי כבד וכליות . אני שואל האם משהוא בפורום זה נתקל בתופעה זו ויכול לתת מענה . בברכה חיים אוחיון

נשמע שהיה לך דימום מדרכי השתן שיכול להגיע מכלי דם בשלפוחית, בכליות או בשופכנים. לכן, מעבר לציסטוסקופיה, אתה צריך לעבור גם CT אורוגרפיה כדי שניתן יהיה להעריך את הכליות והשופכנים.

19/06/2022 | 11:32 | מאת: חיים

היי תודה רבה לתשובתך דר . אשמח לקבוע איתך פגישה בנושא זה איך אפשר ?

ב-074-7050130

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית