סרטן שד וסרטן כליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

07/02/2022 | 17:50 | מאת: דניאלה

שלום דוקטור עברתי למפקטומיה לפני 8 שבועות של ILC סרטן שד ER פוזיטיב ,הר 2 נגטיב ,KI67 הוא 8 אחוז . ללא מעורבות של בלוטות לימפה במהלך הבירור התגלה באקראי תהליך סולידי בכליה שמקבל האדרה בקוטר 3.1 סנטימטר החשוד ל RCC . השאלה שלי מה קודם למה ,האם קודם צריך לעשות הקרנות או קודם צריך לעשות כריתה של הממצא בכליה תודה רבה

שלום דניאלה. סרטן כליה בדרך כלל מתקדם לאט. עם זאת, כדאי שהאורולוג המנתח יתייעץ עם האונקולוג המטפל בנוגע לקדימויות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית