תוצאות אולטרסאונד אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/01/2022 | 17:26 | מאת: טל

שלום רב, קיבלתי תוצאות א"ס דופלר לאשכים. לכל אחד מהאשכים נרשם בדיוק כך: מדדים תקינים ללא עדות נוזל עודף מסביב לאשך אפידידימיס תקין בכל חלקיו הודגמה מיקרוליטיאזיס במידה בינונית מה ניתן להסיק ? המון תודה !

שלום טל. נראה שהתשובה תקינה חוץ מ"מיקרוליתיאזיס". מדובר בהסתיידויות קטנות ברקמת האשך. היום אנחנו יודעים שאצל מי שאין לו עבר של סרטן אשכים, לא מדובר בממצא פתולוגי. עם זאת כדאי שתהיה במעקב. בעיקר, בדיקה עצמית של האשכים ופניה לאורולוג במידה שאתה מרגיש שינוי.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית