בדיקות שתן מיקאואלבומין,קרטנין סמפ...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/08/2021 | 07:17 | מאת: א

שלום דר,בבדיקות שתן יצאו תןצאות של מיקרואלבומין יו סמפ 9.97 ונרשם בצד ערכה שונתה מ שנת 2016 תוצאה גבוהה ב 15אחוז קרטנין יו סמפל 103.9 מיקוראלבומין/קרט9.59 האם תקינות?מודאגת מאד, מה ההערה אומרת גבוה ב 15אחוז על המיקרואלבומין סמפ הראשון?ובכלל השניים הנוספות? בנוסף היה עשר כדוריות אדומות בשתן עשיתי מיקרוסקופיה יצא שלוש אדומות אמרת לי תקין.יש גרד קצת בחודשיים האחרונים גניקלוגית נבדקתי לא נמצא משהו.מה דעתך תודה מראש אודה לתשבותיך. בבקשה אם אפשר לדעת מה אומרות.תוצאות של הנל למעלה?

23/08/2021 | 09:50 | מאת: א

דר אני מדייקת במידות מיקרואלבומין יו סמפ הוא 9.97mg/L ולידו רשומה ההערה שהערכה השתנתה מ שנת2016 .תוצאה גבוהה ב 15אחוז.האם התוצאה מעל הנורמה כמו שאני מבינה?בקריאה מהאינטרנט רשום שתקין עד 30מג דצליטר.ופה רשום מג ליטר.כלומר לא תקין אצלי? הקרטנין יו סמפ103.9פה זה mg/dl ,והיחס מיקרואחבומין קרט 9.59mg/g זה במדוייק עם המידות.אודה לתשובתך מודאגת.

23/08/2021 | 10:00 | מאת: א

עוד תוספת דר וסליחה,החלבון בשתן רגיל.יצא עשר.האדומות עשר.ועשיתי כפי שרשמתי מיקאוסקופיה יצא שלוש אדומות.יש מעט גרד בחודשיים אחרונים כאמור.האםכל הנתונים ובמיוחד מה,שרשמתי עם המיקרואלבומין קרטנין והיחס משהו לא תקין?מאד מדאיג אותי ההערה הזו מה אומרצ גבוה ב 15אחוז

שלום. השאלה לא נוגעת לנושא של הפורום הזה. אני מציע שתעלי אותה בפורום בדיקות כלליות או נפרולוגיה.

26/08/2021 | 21:58 | מאת: א

דר אני חשבתי שזה קשור לכימיה בשתן וזה אורולוגי בדיקות כלליות אין פה ובנפרו לא ממש,קיבלתי.תשובה מלאה תוכל רק לומר לי אם.תקין מודאגת מאד תודה

אי אפשר להגיד שהבדיקה היא תקינה לגמרי מפני שיש מעט ערכים שאת מציינת שחורגים מעט מהנורמה, והם עדיין מאוד גבוליים. רוב הסיכויים שאין לך ממה לדאוג, אבל מה שאת צריכה זה לברר את זה עם הרופא (משפחה או נפרולוג, לא אורולוג).

03/09/2021 | 00:32 | מאת: א

תודה דר

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית