האם אפשר לעשות אבלציה לגידול RCC בגודל 5 סנטימטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/07/2021 | 22:43 | מאת: גל

שלום רב אובחנתי עם גוש בכליה חשוד ל RCC.נאמר לי שאי אפשר לעשות אבלציה כי הגידול הוא בגודל של 5 סנטימטר וחיבים ניתוח.קראתי באינטרנט כי בכרמל יש מערכת של CAS-One של חברת CAScination .האם זה משנה את התמונה ומאפשר צריבה של גידולים גם בגודל כזב תודה רבה

שלום גל. זה נכון, בגודל של מעל 4 ס"מ היעילות של טיפול אבלטיבי בסרטן כליה יורדת, והמטרה העיקרית של כל טיפול בסרטן היא לרפא אותו, כך שזה חשוב. אני לא מכיר את המערכת שאתה מציין. אני מציע לפנות ל"כרמל" ולשאול.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית