בן 21 חסוי בצקתיות במיטאוס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

05/08/2020 | 22:24 | מאת: חסוי

יש לי בחודשים האחרונים בצקתיות סביב פתח השופכה באזור המיאטוס,נבדקתי ע״י רופא עור שכתב בצקתיות קלה באזור המיאטוס ונתן לי משחה שלא עזרה נבדקתי ע״י אורולוג שבדק ואמר שהבצקתיות תקינה לחלוטין אבל היא כבר חודשים באותו מצב (לא מחמירה ולא משתפרת) משחות שאורולוג והרופא עור נתנו לא עזרו,האם זה יכול לקרות כתוצאה ממין אנאלי? (מחלת מין? פטריה) בדיקת רופא מסוים ? יש לציין שיש טיפות סופיות בשתן בגלל זה שלא יוצאות בגלל הבצקתיות הקלה, או שמע זה נשמע משהו תקין או סרטן הפין?

שלום. במגבלות זה שאני לא רואה את הממצא בעצמי, אני ושב שאחרי שנבדקת גם ע"י אורולוג וגם ע"י רופא עור שהתרשמו רק מבצקת קלה, הסיכוי שמדובר בסרטן פין הוא מאוד מאוד נמוך. כנראה שזו אכן רק בצקת קלה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית