הכאבים החוזרים של בעלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

05/03/2020 | 10:26 | מאת: אישתו של ... הדואגת לשלומו

שלום רב רציתי לשאול על בעלי - הוא סובל כבר יותר מ 5 שנים כאבים בפרוסטטה ואין שום מצב למנוע שבכול פעם בחורף זה חוזר לו שוב ... מה ניתן לעשות חוץ מלקבל אנטיביוטיקה ??

שלום, צריך להתחיל בבירור. הפרוסטטה הוא איבר שקשה למקם כאבים בו, לכן זה מוזר כשמישהו אומר יש לי כאבים בפרוסטטה. בדרך כלל יש כאבים בבטן או בפין או באשכים או ברקטום. אנחנו צריכים להבין האם הכאבים האלה מגיעים מהפרוסטטה. אחרי שעושים בדיקות, מנסים לטפל. אם באמת מדובר בדלקת של הפרוסטטה (פרוסטטיטיס), יכול להיות שהיא כבר לא בשלב שנגרם ע"י חיידק, ולכן אנטיביוטיקה יכולה לא לעזור. אז מנסים טיפולים אחרים: לדוגמא, תרופות נגד דלקת או טיפולים נגד כאב.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית