שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

04/02/2020 | 13:15 | מאת: ישי

שלום. הייתי אצל רופא שאמר לי שבביקורת הבאה שאני יבוא הוא ידון איתי לגבי ניתוח.הוא לא אמר לי איך קוראים לניתוח אבל לפי מה שהבנתי זה דומה לציטוסקופיה רק שחותכים מבפנים (לא ציטוסקופיה) השאלה שלי.איך קוראים לזה ואם יש כמה סוגים של זה. אני ישמח שתשלח לי את כול השמות(תודה רבה)

שלום ישי. אני לא יכול לדעת למה התכוון הרופא שלך. יש אפשרויות רבות מדי בתחום שאותו אתה מתאר. כשאתה הולך לניתוח כדאי שתבין לקראת מה אתה הולך. הדבר הראשון שצריך לדעת הוא איזה ניתוח הולכים לעשות. אחרי זה צריך להבין למה צריך לעשות את הניתוח, מה עושים בניתוח, האם יש אפשרויות אחרות ומה הסיכונים ותופעות הלוואי הצפויות אחרי הניתוח.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית