בעיות בעת מתן שתן ולאחריהם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/12/2019 | 04:46 | מאת: שלום

אני בן 25 בריא בדר''כ לאחרונה התחיל לי בעיה במתן השתן לוקח לי כמה שניות שאני מרגיש שיוצא השתן ורק לאחר מכן הוא יוצא . ובנוסף לאחר השתן יוצא במכנסיים עוד כמה טיפות . ויש תחושה מוזרה קצת לאחר השתן הייתי מעוניין לדעת אם זה תופעה וראלית או שכדיי שיפנה לרופא בהקדם . ואם זה איזה שהיא בעיה שנוצרה מהי לדעתך ? .תודה רבה

שלום. זה נשמע כאילו אין בעיה ספציפית. בסוף ההשתנה יכולות להישאר כמה טיפות בשופכה ואז הן מתרוקנות. כדאי שתעשה בדיקת שתן רגילה רק כדי לראות שאין בעיה אחרת, כמו דלקת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית