אולטרא סאונד בטן עם ממצא ציסטה בכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/07/2019 | 18:43 | מאת: ירון

לבעלי ,אולטרהסאונד ממצאים : כליה ימנית: גודל ומבנה תקין.ללא אבנים או הידרונפורוזיס. "ציסטה קורטיקלית 12*17 מ"מ עם הסתיידות היקפית. מה המשמעות? כליה שמאלית תקין

שלום ירון. המשמעות היא שמדובר בציסטה "מורכבת". כדי להבין באמת מה המשמעות, צריך להסתכל על התמונות של האולטרהסאונד, ובמידת הצורך אפילו לעשות סיטי כדי לאפיין את הציסטה.

13/08/2019 | 13:07 | מאת: ליבי

ממליצה לך לקחת את בעלך להמשך בירור. אצל רופא מומחה, אורו אונקולוג אישית מכירה את פרופסור דן ליבוביץ אבל לכי לכל מומחה בתחום שאת חשה נוח ותוכלי לקבוע תור בהקדם.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית