נוזל בחור השופכה מציק לי מאוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/03/2019 | 22:22 | מאת: דוד

כשאני פותח את פתח השופכה ומסתכל בפנים, אני יכול להבחין בסוג של נוזל מסויים. לא יודע למה אבל במהלך כל היום אני מרגיש כאילו שבורח לי משהו ואני מסתכל בשביל לראות אם באמת ברח ולעיתים אני רואה שחור השופכה נסתם לי ובורח ממנו טיפות שקופות, נראה כמו מים. אשמח לדעת מהו סוג הנוזל שיש בפתח השופכה האם אותו נוזל יכול לברוח לי במהלך היום ואם כן מה עושים כדי למנוע את הבריחה שלו?

שלום דוד, למרות שנושא שאלתך אינו קשור לנושא הפורום, אני מניח שמה שאתה רואה הוא נוזל סיכה של השופכה או שאריות של שתן שנשאר בשופכה. אם אתה לא סובל מבריחת שתן שגורמת לרטיבות של ממש בתחתוניך, אני לא חושב שיש משהו מיוחד שיש או שצריך לעשות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית