בעיה מטרידה חשובה בקשר לפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/03/2019 | 16:08 | מאת: יאיר

שלום. נודע לי שבברית מילה היה לי דימום. נכון שעבר 25 שנה וזה לא רלוונטי אך זה מאוד ירגיע אותי אם תגיד לי לפי התמונה אם לא חתכו לי יותר ממה שצריך, כי לפי התמונות של הגולשים הפין יותר עבה וגם לא רואים בבירור את צינור הזרע ואצלי הצינור בחוץ בולט. לפי התמונה לא הורידו לי הרבה ממה שצריך? אני לא מוגבל לכל החיים בפחות תחושות מנימולים אחרים?

דבר ראשון, אני לא רואה את התמונה. דבר שני, השאלה הזאת לא מתאימה לפורום הזה שעוסק במחלות סרטן של דרכי השתן.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית