גידול בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

24/02/2019 | 21:15 | מאת: שני

היי דוקטור, אבא שלי עבר היום ניתוח להוצאת גידול משלפוחית השתן, גידול בגודל 8 סנטימטר במשקל 70 גרם. לפני הניתוח אבא שלי טען שהרופא אמר לו שהגידול הוא לא סרטני אבל אני חושבת שהוא פשוט מפחד לספר כי בדקתי את הנושא קצת באינטרנט וממה שהבנתי גידול בשלפוחית השתן ועוד בגודל כזה הוא בדרך כלל ממאיר. מה דעתך האם אתה חושב שיש סיכוי שזה לא גידול ממאיר?

שלום שני. אני לא יודע מה היה בניתוח לאבא שלך, ולכן אני לא יכול לחוות דעה לגבי מה שאמר הרופא שהיה שם ועשה את הניתוח. אני יכול להגיד ש-90-95% מהגידולים בשלפוחית השתן הם סרטניים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית