רמת טוסטוסטרון סוגי בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

03/01/2019 | 11:45 | מאת: עומרי

שלום בצעתי בדיקה לטובטסטרון חופשי בכללית. לפני שנה יצא 4 במדד מתחת לקו הנמוך. אחרי 3 חודשים ללא כל טמפול קיבלתי תוצאה, 12.80 שזה באמצע הגבול הנמוך והגבוה התקין. אבל כתוב שזה במדד מסוג חדש. הנה ההודעה המלוות לממדד שלהם. אודה אם תוכל להבהיר לי מה המדד החדש ואיך זה יתכן שבמדד הראשון לא תקין ועכשיו תקין. תודה תואה, 12.80 בסקאלה בין 3-27. הערות לבדיקות TESTOSTERONE- TOTAL CENTAURמ10/6/18 מבוצע ב 10/6/18ערכי יחוס חדשים מ

שלום עמרי. להלן קישור לפורום המתאים לשאלתך: https://www.doctors.co.il/forum-4762/

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית