פענוח הדמיה MRI שגוי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

06/10/2018 | 23:07 | מאת: סולי 73

האם פענוח MRI שגוי של רדיולוג הוא בגדר רשלנות רפואית ? באם אר איי שעברתי לאחרונה נרשם שיש תהליך שעובר האדרה . מספר ימים לאחר מכן הסבתי את תשומת לב מחלקת ההדמיה שיבדקו שוב והם אכן עשו זאת ותיקנו את הדו"ח לחלוטין וכתבו הפעם שאין האדרה ! מכיוון שלפני שנה עברתי כבר כריתה של הגידול , זה הכניס אותי לסטרס וחרדות שמה יש הישנות באזור הניתוח או שחלילה הניתוח לא בוצע כהלכה. האם הרופא המפענח / בית החולים צריך לשאת באחריות פרט להתנצלות?

שלום סולי. אתה שואל את האדם הלא נכון, שכן אין לי ידע בתחום ה"רשלנות רפואית". אם מדובר בשאלה שמאוד חשובה לך, כדאי שתפנה למומחה בתחום. אלה בדרך כלל אנשים שמתעסקים במשפט ועריכת דין. רק בריאות!

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית