פרמיקסון -מרשם על ידי אורולוג מומחה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

20/10/2017 | 00:55 | מאת: יונתן

לדוקטור שלום. אני מתלונן על מתן תכוף של שתן. בדיקות אולטראסאונד שעשיתי לא גילו שום דבר לא תקני לא בכליות,לא הערמונית ולא בכיס השתן. האורולוג רשם לי פרמיקסון ואם זה לא יעזור אמשיך הלאה לאורודינמיקה. יש לי שאלה למה הרופא קבע לי להשתמש בתרופה שלדעתי לא הוכחה היעילה ועוד שווה ערך לפלאצבו. אשמח לדעת תשובתך

שלום יונתן. אני חושב ששאלה כזאת צריכה להיות מופנה לרופא המטפל. בחלק מתרשימי הטיפול בדלקת כרונית של הערמונית, פרמיקסון מופיעה כאפשרות טיפול.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית