תוצאות ביופסת כליות לאבא שלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/05/2017 | 20:21 | מאת: אנונימי

אבא שלי בן 62 עשה ביופסיית כליות הגיע סיכום שיש לו membranous nephropathy atherosclerosis ותוספת לתשובה בדיקת em משקעים אטומי אלקטונים מרובים בסובאפיתליום עם גדילת GBM בין המשקעים לא ניראו מישקעים במזגניום לא ניראה tri אבחנה T71200 D712170 מה זה אומר?? שזה סרטני

28/05/2017 | 09:10 | מאת: אנונימי המשך

זה המשך חשוב לציין שתפקודי כליה תקינים והסיבה שבגללה, נשלח לביופסייה זה בגלל בריחת חלבון מעל 4 מלגרם ביום ובצקות ברגליים

שלום. מה שאת/ה מתאר הם לא ממצאים סרטניים. לגבי שאלות נוספות בנושא, אני ממליץ לפנות לפורום נפרולוגיה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית