ct אורוגניקולוגי בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

16/01/2017 | 11:13 | מאת: דפי

בתוצאות CT של אבי בן ה 70: "בדופן אחורית של כיס השתן- מלאות רקמתית המתבלט ת לתוך כיס השתן. גבולות חלקים. . מתאימה לערמונית פוליפואידית. האם ניתן לדעת את דרגת החדירות מתיאור זה? האם סרטן ערמונית או סרטן שלפוחית השתן? לציין בעברו סרטן שלפוחית. תודה רבה!

שלום דפי. מהתיאור לא ניתן להבין שמדובר בהכרח בסרטן. תיאור כזה יכול להתאים להגדלה שפירה של הערמונית. בכל זאת, צריך להגיע עם התשובה לאורולוג, מפני שיכול להיות שהוא יצטרך לעבור בדיקות נוספות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית