ילד בן 8 וחצי

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

03/05/2011 | 19:44 | מאת: גלית

שלום, התגרשתי לפני שש שנים כשבני היה בין שנתיים בערך...היום הוא כבר בן 8 ובזמן האחרון החל בשאלות לגבי הגירושין ובהאשמת כגון בגללך אין לי משפחה נורמלית, בגללך אבא לא גר איתנו, למה כשאני מגיע הביתה אבא לא בבית כמו אצל חברים שלי ועוד תחושות כאלה ואימרות שעולות. לא יודעת איך להתמודד ומה לעשות חוץ מהכאב הרב שיש לי על הכאב שהוא עובר. הוא מתרחק מחברים, בהפסקות לא יוצא מהכיתה למרות שהוא תלמיד מצטיין,בעל דימוי עצמי נמוך. חשוב לציין כי כיום אני בפרק ב' עם בחור ואנו גרים יחד, הוא גרוש ואב לשני ילדים. בני מסתדר איתו מצוין פחות עם הבן שלו מאחר והם בגילאים קרובים ונוצרה בניהם מעין תחרות למרות שאנו מנסים לאזן את זה...אשמח מאד להתיחסות תודה רבה

שלום גלית, נראה שבנך כואב את סיטואציית הגירושין באופן טבעי, ומביע אותה דרך כעס והאשמות. מבינה את בכאב שאת חשה. מכיוון שאת רואה שזה משפיע עליו בתחומים נוספים בחיים מציעה לפנות לקבלת עזרה מקצועית בנושא (אפשרי הדרכת הורים). ליאת.

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי