חיפוש רופא מומחה לגידולי בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/01/2011 | 18:06 | מאת: מולי

לד"ר חפץ שלום רב אימי היא בת 79 ,ולאחרונה אובחנה אצלה הגדלה מסוימת בקשריות בלוטת התריס,אנחנו מודאגים שאולי זה גידול סרטני,נקבע לה תור לחודש מרץ אבל היא כנראה תעדיף ביקור אצל רופא פרטי.האם אתה יכול להמליץ לנו על רופא פרטי מחיפה / קריות בתחום בלוטת התריס שיוכל לקבלה.לחלופין אם אכן מדובר בגידול מה לדעתך מידת הממאירות שלו בהתחשב בגילה,היא עוד לא נשלחה לדיקור.

שלום רב, בגיל 79 הגידולים הממאירים של בלוטת המגן נחשבים יותר אגרסיביים- אך עדיין רוב הגושים בבלוטה יהיו שפירים. ממליץ לבצע ניקור תחת US ולאחר מכן לפי התשובה המשך טיפול. במידה ויש צורך בניתוח- בד"כ מדובר ביום עד יומיים אשפוז. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)