נודולות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/12/2016 | 15:24 | מאת: דלית

שלום, במקרה של קשר חם בבלוטת התריס שמדכא את שאר הבלוטה וגורם לפעילות יתר תת קלינית- האם קיימת אלטרנטיבה ל RAI או תרופות שהיא פחות פולשנית מניתוח? תודה.

שלום רב, יש אופציה של טיפול ביוד. ממליץ לבדוק אותך ולהחליט לפי פרמטרים מןספים כגול גודל הגוש, מישוש הבלוטה וכו. מומלץ לשיחה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)