בדיקת תירגובולין אחרי כריתה מלאה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2016 | 13:34 | מאת: אורלי

שלום ד"ר חפץ, לפני 5 שבועות ביצעתי ניתוח השלמה לכריתה מלאה עשיתי בדיקות ותירגובולין TM קטן מ-0.9 ותירגובולין AB קטן מ-20 מה זה אומר? האם לאור התוצאות הללו אפשר להחליט אם יש צורך ביוד?

שלום רב, נשמע מצויין. זה לא המדד היחיד לקביעת הצורך בטיפול יוג טבל זה מעודד. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)