אולטרה סאונד צווארי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/11/2016 | 13:04 | מאת: דויד

בבדיקת א.ס בקשר עם כאבים עדינים בצוואר נמצאה קשרית מעורבת באונה שמאל בגודל 1.3/1.2/1 סמ מסוידת בקליפתה. באונה ימנית נמצאו מס קשריות נוזליות קטנות בגודל 4 ממ .האונות בגודל תקין ולא הודגמו ממצאים נוספים בבדיקה. התור להמשך בירור עם אנדוקרינולוג נקבע לעוד 2 וחצי חודשים. מה המשמעות של הממצא הבודד ואיזה טיפולים / בדיקות נוספות נדרשות.

11/11/2016 | 13:06 | מאת: דויד

שכחתי להוסיף שאני בן 72

שלום רב, גושים בתירואיד בד"כ שפירים אך לגוש זה מעל 1 סמ מומלץ ניקור תחת הכוונת US לביופסיה. ניתן לבצע במרפאתינו ע:י רופא בכיר. התשובה הראשונית מיידית. (03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)