הסגר - לאחר ניתוח הסרת תירואיד עקב גידול ממאיר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/10/2016 | 12:04 | מאת: יוני א.

שלום רב, ברצוני לקבל פרטים אודות היערכות לאחר ניתוח הסרת תירואיד. הבנתי שיש צורך לארגן מגורים ניפרדים מבן הזוג לתקופה של מספר ימים עקב נטילת החומר המסוים שמסוכן לסובבים את המנותח. הדורש שימוש בביגוד חד פעמי וכיו"ב. האם הצורך לארגן מגורים זמניים לטובת העניין הכרחי? האם ניתן לכך מענה במסגרת הרפואה הציבורית? או שיש להיערך מראש לכך. תודה מראש.

שלום רב, ניתן בסמגרת ציבורית אך ניתן גם בית ללא היערכות מיוחדת. הסברים יינתנו ע"י הצוות המטפל. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)