תרופות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/08/2016 | 08:35 | מאת: ליאן5רה

הבן שלי ניסה את כל התרופות האפשרויות בארץ. כל תרופה עושה לו תופעות לואי קשות. כרגע לוקח אלקטרוקסין בפורמולה הישנה מחול. וסובל גם. מה עושים? זקוקים לעזרה

שלום רב, ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג ליעוץ. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)