ממצאי בדיקת US של ילד בן שש - מאוד מודאגת :(

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/08/2016 | 19:38 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כשבוע בני בן השש התלונן על כאב מתחת ללסת ואכן היתה לו שם נפיחות וכאב. בעקבות אנטיביוטיקה (כנראה) הנפיחות ירדה אולם האיזור עדיין נוקדה במקצת. בבדיקת US נמצא: בלוטות רוק תקינות הודגמה לימפדנופתיה קלה בצוואר דו צדדי. כל הבלוטות הודגמו שמורות בצורה, לא מוגדלות ולא היפרמיות, מעט היפו-איקואיות. למה הכוונה?? מאוד מאוד דואגת!!

שלום רב, הבדיקה נראית תקינה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)