בדיקה ציטולוגית חולה NF1

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/08/2016 | 22:01 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 50 לפני 7 שנים בצתי הקרנה לרוש ביגלל מניגיומה לפני שבועה בצתי ניקור בלותת מגון וזה תאור מיקרוסקופי בניקור טירואיד אונה ימנית בהנחיית סונ התקבל קלואיד דליל קבוצות יחסיתרבות של תאים פוליקולרים חלקם ס בסידור סולידי עם שינויים דגנרטיבים ופוליקולים שלמים במבנים גדולים בינוניים וקטנים זפק קולואידי II דר מה הקבנה של הבדיקה הים יש צורך בטיפול א הים הבדיקה תקינה דר אפשר אסבר תודה דר

03/08/2016 | 22:53 | מאת: שמואל כהן

הגוש גדל והגודל שלוק 1.50 סתימתר מי שם לכחו את אניקו יש לצין שאני מבצע בדיק של MRIרוש למעכב אני מרגיש חנק מי בעזור הצבר ומישתעל בבדיק תודה דר

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ מעקב אנדוקרינולוג. רק במידה והגוש יגדל במעקב מסודר יהיה צורך לשקול ניתוח וכריתה שלו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)