מוקד היפודנסי באונה השמאלית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/07/2016 | 10:00 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 38 עשיתי סי טי עמוד שדרה צווארי. בסיכום רשום ממצא לוואי : שתי אונות של התירואיד כ-4.4 מ"מ באונה השמלית-לקורלציה עם US . מה זה אומר ? האם זה סרטן ? תודה .

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. מרבית הממצאים כגון זה הינם חסרי משמעות ומצריכים מעקב עם US אחת לשנה בלבד. ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג או ליעוץ במרפאתינו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)