ניתוח חוזר פראטיארואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/07/2016 | 21:04 | מאת: א.ה

אני שוקלת לעבור ניתוח חוזר בארהב בבית חולים על שם. Norman פלורידה . אשמח לשמוע חוות דעת על המרכז והאים דר חפץ מכיר את השיטה בה מנתחים בבית חולים זה . בברכה

שלום רב, איני מכיר את המקום. שמעתי שעושים שם ניתוחי פרתירואיד ותירואיד. לא חושב שמחשב מוביל בארה"ב אך ייתכן וכן. נראה לי שלניתוח פרתירואיד, גם אם חוזר, יש לנו מספיק נסיון בארץ ונסיעה לחו"ל לאו דווקא תגרום לניתוח משודרג, אך לשיקולכם. בהצלחה בכל מקרה, בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)